Menu La Boucherie

Botermals vlees, verrassende side dishes en echt klassiekers. Vleesrestaurant La Boucherie is smu-llen à volonté! 

Het menu is met passie bereid door onze chefs en ready to share! Dit in combinatie met een classy interieur en een tikkeltje neon zorgt voor een topavond met vrienden en familie!

Kies voor de Chef’s Choice menu met de favoriete gerechten van de chef of ga voor à la carte. You choose!

Ter info: wij hebben telkens suggesties, deze kan je in La Boucherie zelf ontdekken!

Chef’s Choice Menu

Laat je verrassen door de favo gerechten van de chef.

starters to share
hoofdgerechten to share

Kropsla & aardappelbereiding
2 groenten sides

58

STARTERS To share…

Vers gehakt

brioche toast – verse pickles

€ 11,00

BBQ mergpijp

puur of met gremolata

€ 14,00 / € 16,00

witte pens

dragonmayonaise – kruiden – krokante ui

€ 12,00

Bressekip kroket

picklesmayonaise – opgelegde champignons – mosterd
2 stuks

€ 16,00

iberico kroket

peterseliemayonaise – mosterdpoeder
2 stuks

€ 16,00

Handgesneden tartaar

geroosterd beenmerg – kruidencrunch

€ 18,00

Charcuterie

Charcuterie Ferme Le Devant

Onderstaande charcuterie komt rechtstreeks van Porc de Bayeux van Ferme Le Devant in Frankrijk. Daar krijgen producten de tijd die nodig is om zich in optimale omstandigheden en op natuurlijke wijze smaakvol te ontwikkelen.

coppa

€ 13,50

pancetta

€ 13,50

Plateau varié

€ 14,50

Secreto 07

€ 18,50

wagyu secreto

€ 28,00

Selectie côte à l’os

Prijzen tussen € 55,00 – € 85,00

swami

Denemarken

Een kruising tussen de Jersey en Holstein. Runderen met het Swami keurmerk hebben een bijzonder dieet gehad, bestaande uit twee fases. De eerste fase voeding bestaat uit gras op zeer uitgebreide weilanden in Denemarken. De tweede fase is vrij uniek en bestaat uit 180 dagen rijke voeding met onder andere tarwe en suikerbieten.

Cachena

Portugal

Laat je verrassen door een van onze persoonlijke favorieten! Een exclusief ras uit het Noorden van Portugal. 90 dagen dry-aged voor een super intense smaak.

arouquesa D.O.C

Portugal

Zeldzaam en bijzonder gegeerd vleesras, uit Midden-Portugal. Lokaal staat het bekend als een echte delicatesse, dankzij de sterke marmering, de malsheid en de uitgesproken smaak.

Butchers selection

Keuzestress? Proef onze ultieme favoriet van het moment.

Rib eye / Entrecôte

Prijzen tussen € 44,00 – € 48,00

Ayer rib eye

dry aged

€ 44,00

angus entrecôte

€ 46,00

holstein entrecôte

€ 48,00

Klassiekers

onglet à l’échalot

€ 27,50

Steak tartaar

€ 24,00

Filet pur

Simmenthal filet pur

€ 45,00

Bressekip

Onze Bressekip komt rechtstreeks van hoeve Le Devant in Frankrijk. De kippen krijgen er speciale voeding uit de Bressestreek. Dit draagt bij tot een zachtere structuur en de fijne smaak.

geroosterde bressekip

klassiek – braadjus

€ 28,00

geroosterde bressekip

gebakken champignonmengeling – truffelsaus

€ 34,00

BBQ wortelen

tahin – sesam

€ 9,50

geroosterde sucrine

oude schapenkaas – gerookte dooier

€ 12,00

witloof

gebraiseerd in rundsfond – gefrituurde look

€ 10,50

witloofsalade

mayonaise – zwarte peper – peterselie

€ 6,90

Dame Blanche

vanilleijs – chocoladesaus – chantilly

€ 12,00

coupe colonel

citroenijs – vodka

€ 13,00

vleesrestaurant
vleesrestaurant