Menu La Boucherie

Botermals vlees, verrassende side dishes en echt klassiekers. Vleesrestaurant La Boucherie is smu-llen à volonté! 

Het menu is met passie bereid door onze chefs en ready to share! Dit in combinatie met een classy interieur en een tikkeltje neon zorgt voor een topavond met vrienden en familie!

Kies voor de Chef’s Choice menu met de favoriete gerechten van de chef of ga voor à la carte. You choose!

Ter info: wij hebben telkens suggesties, deze kan je in La Boucherie zelf ontdekken!

Chef’s Choice Menu

Laat je verrassen door de favo gerechten van de chef.

starters to share
hoofdgerechten to share

Kropsla & aardappelbereiding
2 groenten sides

58

STARTERS To share…

Vers gehakt

brioche toast – verse pickles

€ 11,00

BBQ mergpijp

puur of met gremolata

€ 14,00 / € 16,00

witte pens

dragonmayonaise – kruiden – krokante ui

€ 12,00

Bressekip kroket

picklesmayonaise – opgelegde champignons – mosterd

€ 12,50

iberico kroket

peterseliemayonaise – mosterdpoeder
2 stuks

€ 16,00

Handgesneden tartaar

geroosterd beenmerg – kruidencrunch

€ 18,00

Charcuterie

jamón iberico bellota

€ 16,50

charcuterie ferme le devant

€ 13,50

Secreto 07

€ 18,00

wagyu secreto

€ 28,00

Selectie côte à l’os

Prijzen tussen € 55,00 – € 85,00

swami

Denemarken

Een kruising tussen de Jersey en Holstein. Runderen met het Swami keurmerk hebben een bijzonder dieet gehad, bestaande uit twee fases. De eerste fase voeding bestaat uit gras op zeer uitgebreide weilanden in Denemarken. De tweede fase is vrij uniek en bestaat uit 180 dagen rijke voeding met onder andere tarwe en suikerbieten.

rubia gallega

Spanje – Galicië

Het vlees heeft een kruidige en iets ziltige smaak. Het rund kent een natuurlijke en vrije levenswijze in het bergachtige landschap van Galicië. Dit vertaalt zich volop naar de spectaculaire smaak van dit vlees.

carima superior

Italië

Carima is een exclusieve selectie rundvlees afkomstig uit Italië. Het vlees heeft een zachte textuur met mooie vetdooradering die een typische maar verrukkelijke smaak oplevert.

Butchers selection

Keuzestress? Proef Luc De Laet zijn ultieme favoriet van het moment.

Rib eye / Entrecôte

Prijzen tussen € 44,00 – € 48,00

Ayer rib eye

dry aged

€ 44,00

angus entrecôte

€ 46,00

holstein entrecôte

€ 48,00

Klassiekers

onglet à l’échalot

€ 27,50

Steak tartaar

€ 24,00

Filet pur

Simmenthal filet pur

€ 45,00

Bressekip

Onze Bressekip komt rechtstreeks van hoeve Le Devant in Frankrijk. De kippen krijgen er speciale voeding uit de Bressestreek. Dit draagt bij tot een zachtere structuur en de fijne smaak.

geroosterde bressekip

klassiek – braadjus

€ 28,00

geroosterde bressekip

gebakken champignonmengeling – truffelsaus

€ 34,00

BBQ wortelen

tahin – sesam

€ 9,50

geroosterde sucrine

oude schapenkaas – gerookte dooier

€ 12,00

witloof

gebraiseerd in rundsfond – gefrituurde look

€ 10,90

witloofsalade

mayonaise – zwarte peper – peterselie

€ 6,90

Dame Blanche

vanilleijs – chocoladesaus – chantilly

€ 12,00

coupe colonel

citroenijs – vodka

€ 13,00

vleesrestaurant
vleesrestaurant